weken ann dromen

Cabine Collectie

De akoestische collectie van Kolo, geïnspireerd door het woord ‘Colloquium’ – een dialoog, biedt gebalanceerde ruimtes voor gesprekken en discussies.

Het aanbod is ontworpen om een veilige omgeving te bieden voor een vertrouwelijk gesprek, of werken in alle rust. Met Kolo kunt u alle onrust buitensluiten en zorgen voor meer productiviteit in een moderne werkplek.

Leer Meer

Stoelen Collectie

Een veelzijdige collectie stoelen voor iedere werkplaats.

Het volledige aanbod kan afgestemd worden op de wensen van de klant, met verschillende kleurencombinaties en voetstukken die passen bij ieder modern kantoor.

Leer Meer

Bureau Collectie

Een collectie zit-staan bureaus met het oog op welzijn.

Beschikbare in individuele en collaboratieve modellen met verschillende opties voor kleurencombinaties, perfect voor iedere moderne werkplaats.

Leer Meer

Koplus Design Visie

Koplus heeft een passievoor het leveren van goed ontworpen, goed geteste en wereldwijd gecertificeerdeproducten. Gebruikerservaring staat altijd centraal in ons designproces. Wijgeloven dat we onze producten dankzij onze klanten constant kunnen blijvenontwikkelen en verbeteren, zodat ze blijven voldoen aan de constantveranderende vereisten voor de werkplaats.

Over Ons

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Koplus?
Bel ons of maak een afspraak met een Accountmanager

Neem contact op
OverCollectie
CabineKolo SoloKolo DuoBureauHopKinMountStoelenBodyFlexToniqueSwitchSymbianZamoo
KlantenserviceContactTaal
EngelsNederlands